пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Презентація книги Олени Гончарової «Жінки: будуємо відносини мудро»



В суботу, 4 лютого, о 15 годині запрошуємо на презентацію книги «Жінки: будуємо відносини мудро», який проведе автор, письменниця, журналістка, експерт з особистого росту, керівник проекту «Мрій і досягай» Олена Гончарова. Захід  пройде в формі інтерактива, тобто усі присутні зможуть висловити свою думку або послухати чужу про відносини між чоловіками та  жінками, а також задати свої питання письменниці. Тема обговорення:«Жіночі ролі у житті чоловіків – як виконувати їх на біс?».

1 коментар:

  1. ПРЕС-РЕЛІЗ
    Бібліотека ім. В.А.Симоненка для дітей Централізованої бібліотечної системи Голосіївського району м. Києва
    4 лютого 2017 року, 15:00-17:00 (вул. В. Антоновича, 25, м. Київ)
    Письменниця, журналістка, експерт з особистого росту, керівник проекту «Мрій і досягай» Олена Гончарова проведе презентацію авторської книги «Жінки: вишиковуйте відносини мудро». Захід пройде в формі інтерактива, тобто усі присутні зможуть висловити свою думку або послухати чужу про відносини між чоловіками та жінками, а також задати свої питання письменниці. Тема обговорення: «Жіночі ролі у житті чоловіків– як виконувати їх на біс?».
    Але перш ніж вступити у діалог, Олена Гончарова розповість передісторію книги, адже натхнення писати має свої витоки. Книга унікальна тим, що її можна читати по абзацах, а ще з будь-якої сторінки – в обох випадках буде користь, бо майже кожне речення спонукує читача мислити. Тобто в тексті книги нема води – тільки практичні поради, короткі та змістовні пояснення чоловічої сутності та тонкощі будування відносин, які не можна проігнорувати. Бо усі жінки мають вплив на чоловіків, хтось робить це спонтанно, а хтось – свідомо.
    Не дарма кажуть, що жінка – шия, а чоловік – голова. Без шиї голова не зможе повертатися у різни сторони і напрямки, а дивиться тільки перед собою, тобто нема шиї – нема дії, а тільки розумові процеси. І дійсно, коли поруч з чоловіком нема жінки, яка його надихає, нічого цікавого з ним не відбувається ні в особистому, ні в кар’єрі, ані у бізнесі. Отже жіночих ролей декілька – подруга, колега, мати, сестра, коханка, жінка, заручена, кохана і кожна з них може дати, або забрати крила у чоловіка.
    Автор книги наполягає, щоб жінки все ж таки, давали собі звіт, куди вони і навіщо прямують. Для цього і не втомлюючись з натхненням на своїх презентаціях залучає жінок та чоловіків замислюватися над тими відносинами, які вони вже мають і надихає співрозмовників покращити, внести деякі зміни або й зовсім радикально переглянути погляди на поточні обставини у стосунках. На захід запрошуються як жінки, так і чоловіки, адже книгу Олени Гончарової «Жінки: вишиковуйте відносини мудро» читають з цікавістю і ті, і другі, без обмеження статі та віку.
    Вхід на захід вільний. Подробиці можна дізнатися за тел.(050)955-95-98

    ВідповістиВидалити